НЗОК
Запази Час

Първият в България с Oculus Myopia Master

 

 

                           

 

 

Очна клиника Визус е първата в България, която предлага Oculus Myopia Master – иновативен апарат, който може да помогне за ранното откриване и лечение на късогледството.

 

Късогледството е разпространено заболяване, което може да засегне както деца, така и възрастни. Ако не се открие и лекува своевременно, то може да доведе до сериозни здравословни проблеми и дори загуба на зрението.

 

 

  • Oculus Myopia Master е уникален в това, че не само измерва миопията, но и предвижда нейното бъдещо развитие. Това е от голяма полза за децата, тъй като може да се предотврати сериозното затруднение, свързано с ученето в училище, и да се гарантира оптималното развитие на зрението.

 

  • Технологията Oculus Myopia Master е разработена от най-големия производител на оптични уреди - Oculus. Този метод за корекция на късогледство се основава на съчетаване на оптическите свойства на контактни лещи с програмния софтуер, който може да изчисли точната диоптрична корекция, необходима за всяко отделно око.

                   

 

Пациентите могат да се възползват от Oculus Myopia Master, който предлага по-точни измервания и анализи в сравнение с традиционните методи за измерване на миопията. Този апарат може да помогне за намаляване на риска от развитие на късогледство и да предостави на пациентите индивидуални решения за тяхното здраве.

В Очна клиника Визус всички пациенти получават висококачествени медицински услуги и комплексно лечение на очните заболявания. Специалистите в клиниката са опитни и квалифицирани и използват най-съвременните технологии и методи за диагностика и лечение.

Ако имате дете или сте в рисковата група за късогледство, не се колебайте да се свържете с Очна клиника Визус и да запазите здравето на очите на вашето дете. В крайна сметка, здравето на очите е от съществено значение за качеството на живота и може да има голямо въздействие върху образованието и бъдещето на вашия дете.